9 x Aktiviteter i TUT :

FORMIDDAGS-TENNIS
Seniorer og voksne, der har tid og lyst, mødes hver ONSDAG formiddag (tidspunkt kan variere, se på TUT Facebook), hvor vi spiller og hygger over en kop kaffe !

26 okt 2021

Onsdag d.25 Januar 2023

Bollerne er klar

PLANLAGTE DOUBLE-KAMPE
Disse planlagte kampe spilles på faste tidspunkter ugen igennem og kan ses på Facebook. Formålet med kampene er at komme til at spille med forskellige spillere, hjælpe hinanden med at få nye spillere til at komme på niveau og ikke mindst at få et godt socialt sammenhold og lære hinanden at kende.

14 januar 2023 aktivitet på bane 2

KLUB-SAMARBEJDE
TUT samarbejder med flere klubber i vores nærområde, der arrangeres fælles double-kampe hver fredag 10-14 året rundt.

Billed fra "En dag i Løgstrup"

Billed fra "En dag i Vinkel"

Billed fra "En dag i Tapdrup" 

TRÆNING
Mandage træner øvede unge og voksne.  Spillerne sættes sammen i forhold til niveau og der meldes ud via TUT Facebook-gruppe - så OBS på denne i dagene før træning !

TORSDAGE træner nye unge og voksne v/Ole !

Cheftræner Thorsten

FAMILIE-TENNIS
TORSDAGE fra kl. 17-18 er der Familietennis (leg og tennis for børn fra 6 år op opefter sammen med en forældre og/eller bedsteforældre) v/Ole, som løbende sætter familierne sammen i forhold til antal og niveau !

Kage til turnering i forbindelse med Familietennis d. 31 januar 2022...

Kage til turnering i forbindelse med Familie-tennis d. 31 januar 2022...

Familie-tennis
Familie-tennis
Familie-tennis

BØRNEHAVEN
TORSDAG formiddage leger og spiller den ældste børnegruppe fra Tapdrup Børnehus sammen med Frank og Ole i TUT..."og finder hver gang en skat på Ketsjerbjerget" !

Tapdrup Børnehave havde 25 års jubilæum fredag d. 27 august 2021........... TUT's Ole, Frank og Birgit var inviteret til at deltage i festlighederne.

Børnehuset er rigtig glad for samarbejdet med TUT, derfor blomster til

Børnehuset er rigtig glad for samarbejdet med TUT, derfor blomster til "tutterne".

Frank, Birgit og lederen af Børnehuset nyder synet af KÆMPEKAGEMANDEN.

Frank, Birgit og lederen af Børnehuset nyder synet af KÆMPEKAGEMANDEN.

Hanne serverer kager for børnene.

Hanne serverer kager for børnene.

Ole og

Ole og "Hoppelopperne" går til den. (3 Februar 2022)

Skattejagt i byen

Ole og vennerne (2 Februar 2023)

Skattekisten

Skattekisten

DAGPLEJEN I TAPDRUP
TUT tilbyder dagplejemødre i Tapdrup at kigge forbi faciliteterne omkring Centre Court, og hver uge er der ude på græsarealerne opstillet en Forhindringsbane til ære for dagplejebørnene. Samme Forhindringsbane tilbydes også byens børnefamilier, som er velkomne til at kigge forbi området i løbet af ugen, herunder at gøre brug af det samme ugentlige "legetilbud" !

20 maj 2022 --- Jeg kommer fra Anna Mettes dagpleje, jeg er kun 1 år og så er jeg hurtig --- JEG VIL SÅ GERNE VÆRE MED!!

20 maj 2022 --- Jeg kommer fra Anna Mettes dagpleje, jeg er kun 1 år og så er jeg hurtig --JEG VIL SÅ GERNE VÆRE MED!!

08 Maj 2022

08 Maj 2022

08 maj 2022

08 maj 2022

Møde i klubben !

Møde i klubben !

Hold tungen lige i munden, på slalumbanen.

Hold tungen lige i munden, på slalumbanen.

Kravleudfordringer.

Kravleudfordringer.

16 mar 22, dagplejebørn på vandretur

16 mar 22, dagplejebørn på vandretur

16 mar 22, Forår i dagplejen

16 mar 22, Forår i dagplejen

VEJRUMBRO FRISKOLE

15 november 2021 Så blev det mandag formiddag på Centre Court, og for 4. gang gennemførte 6. klasse fra Vejrumbro Friskole idræt udendørs De 12 elever + lærer cykler til og fra TUT via banestien, og går til tennissporten med en særlig god motivation og interesse, og to gange har "træneren" allerede tabt slik i test- og pointspil Aktiviteterne indeholder såvel tennisfitness som teknisk træning, hvor alle elever er i spil hele tiden på 6 små baner - forløbet med de gode elever fortsættes til og med december.       Aktiviteten er genoptaget januar 2022.

Vejrumbro Friskole - 6 klasse d. 15 november 2021

Vejrumbro Friskole - 6 klasse d. 15 november 2021

Vejrumbro Friskole - 6 klasse igen d. 31 januar 22.

Vejrumbro Friskole - 6 klasse igen d. 31 januar 22.

4 KLASSE SLUTTEDE AF MED MANÉR!

Tre klasser fra Vejrumbro Friskole har mandage i de sidste 9 måneder gennemført faget, idræt på Centre Court i TUT.

 ...vi har dermed sået interessen for tennissport nu eller i fremtiden, og nogle af eleverne har faktisk også prøvet kræfter med Familietennis.

Oskar1, Oskar2, Frida, Karla, Hanne, Lærke, Frede, Ida, Simon, Julie og lærer Lars afsluttede i dag tennis intro med en Skumturnering i TUT på 5 små baner......og selføli' var der præmier og flødeboller i det omskiftelige danske sommervejr.

Eleverne har cyklet til og fra TUT, trænet og spillet tennis i al slags vejr, og såvel skole som elever har sat stor pris på denne form for udeliv - TUT takker 4., 5., og 6. klasserne for nogle både krævende og særdeles sjove mandage.

SKOLE-SAMARBEJDE
 TUT gik i 2018 i gang med at samarbejde med de lokale skole, herunder Møllehøjskolen, Nordre Skole mf... Viborg Kommune har nemlig et ønske om at højne samarbejdet mellem skole og foreningsliv, og kalder projektet ÅBEN SKOLE, hvor foreningerne via en særlig KLC Foreningspulje kan få dækket evt. udgifter til eks. grej og frivillige hjælpere ! TUT har sammen med Møllehøjskolen gennemført flere tennisevents såvel indendørs i Møllehøjhallen som udendørs på Centre Court, hvor der i de første år af dette nye tiltag har været fokus på 4., 5. og 6. årgang!                     

TUT fortsætter samarbejdet fremadrettet med henholdsvis skoler og andre foreninger, idet store årgange på omkring 40 elever kræver mange hjælpere og flere tennisbaner

2019  4'de årgang

2019 4'de årgang

2019  5'te årgang

2019 5'te årgang

2019  6'te årgang

2019 6'te årgang